joi, 24 octombrie 2013

Cum putem posta pe blogul filialei?



Pe blogul unei filiale pot posta, din conturi diferite, max. 100 de persoane

Iata cum trebuie sa procedati:

Pasul 1: Crearea unui cont Google
Atentie! Inainte de a incepe aceasta operatiune, este necesar sa aveti un cont de e-mail valid (in functiune).
Executati urmatoarele operatiuni:
a)      Deschideti pagina centrala de Internet a SCMD si dati clic pe "Autentificare" (in coltul din dreapta sus).

  b)      In noua fereastra, dati clic pe butonul rosu "Inregistrare":

 

c)      Inserati datele necesare pentru crearea contului Google:
 

 d)     Dupa crearea contului Google, retineti (notati-va in agenda) e-mailul si parola cu care va veti autentifica pe acest cont, de fiecare data.


e)      Inchideti pagina de Internet pe care ati realizat operatiunile de mai sus.

Pasul 2: Intrarea pe blogul filialei si postarea
a)      Deschideti pagina de internet a Filialei dvs. si dati clic pe "Autentificare":


b)      Inscrieti datele de autentificare pe contul dvs. Google in caseta care apare:


 c)      Deschideti casuta dvs. de e-mail si apasati pe link-ul expediat de Secretariatul General (sindicatulmilitarilor@gmail.com), prin care sunteti invitat sa contribuiti la blogul Filialei SCMD;
d)     In fereastra care apare, dati clic pe butonul portocaliu:
   

e)      In urmatoarea fereastra apare un editor de texte si butoane pentru inserarea de fotografii, link-uri, filme, etc. Puteti scrie textul direct in spatiul destinat sau il puteti prelua cu "Copy" din alte fisiere de pe calculatorul dvs. Este important sa treceti si titlul postarii, in spatiul special destinat. Nu uitati sa apasati pe butonul "Salvati". Ulterior veti putea reveni la postarea dvs. pentru completari sau pentru stergerea ei in totalitate.


 Pentru alte detalii, puteti gasi sfaturi pe Internet sau puteti contacta pe autorul algoritmului. In functie de intrebarile, propunerile si obiectiunile dvs. precum si de evolutiile tehnice in gestionarea de catre Google a platformei Blogger, acest algoritm va fi completat, periodic.

Lt Col. (r) Dumitru Rinciog
Tel. 0736600961

luni, 14 octombrie 2013

Membrii SCMD sunt invitati sa-si clarifice situatia, in evidenta filialei din care fac parte, cat si in evidenta centrala

Doamnelor si domnilor colegi,

In perspectiva organizarii actiunilor juridice ale SCMD pe linia recuperarii sumelor abuziv retinute din pensie, in perioada ian. 2012 - sept. 2013, precum si a actiunilor organizatorice de pregatire a Consiliului National al Reprezentantilor (CNR), programat sa se desfasoare in perioada 28.11 - 01.12.2013, la Alba Iulia, este necesar sa va clarificati/actualizati statutul dvs. de membri ai SCMD.

Va rugam asadar sa verificati situatia dvs. in cele doua tabele postate pe pagina de Internet a fiecarei filiale, conform imaginii de mai jos. 
Acolo unde inregistrarile nu concorda cu evidentele dvs. va rugam sa contactati BO al filialei din care faceti parte sau/si responsabilul cu evidenta din Secretariatul General, mentionat pe manseta din drepta paginii de Internet a filialei dvs., conform imaginii:

 Precizam ca, in conformitate cu prevederile statutare, filiala din care faceti parte nu va putea fi reprezentata la CNR, urmand a fi dizolvata, in situatia in care nu mai intruneste un numar minim de 15 membri avand cotizatia platita la zi.

Va informez, de asemenea, ca incepand cu 15.10.2013, Departamentul Juridic al SCMD va difuza un model de contestatie si pasii de urmat pentru recuperarea sumelor abuziv retinute din pensii in perioada mentionata mai sus.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Nota 1: 
Incepand cu 16.10.2013, se va publica pe pagina de internet a Secretariatului General si lista cu membrii SCMD neidentificati pe filiale, ca urmare a necompletarii de catre acestia a datelor de identificare pe ordinele de plata (CNP si/sau denumirea filialei). 
Totodata ne cerem scuze pentru eventualele omisiuni si greseli, incredintandu-va ca, pe baza sesizarilor dvs., tabelele  vor fi rapid actualizate.

Nota 2: 
Va prezentam tabelul cu membrii SCMD care nu au putut fi identificati in baza de date a SCMD (clic aici). Cei care se regasesc pe aceasta lista sunt rugati sa comunice pe adresele de e-mail:
  • sindicatulmilitarilor@gmail.com
  • scmdfinanciar@yahoo.com
urmatoarele date:
  1. Numele si prenumele
  2. Data depunerii cotizatiei
  3. Suma depusa
  4. CNP
  5. Filiala din care face parte. 
Nota 3:  
Tabelele cu restantierii reflecta situatia existenta la 31.08.2013. Membrii SCMD care au platit sau platesc cotizatia dupa aceasta data,  vor fi luati in calcul si inserati in tabele, dupa reactualizarea acestora, la 30.10.2013, inclusiv pentru dreptul de reprezentare a presedintelui de filiala la CNR. Actualizarea efectiva a bazei de date, pentru termenul mentionat, se va executa de catre Secretariatul General, intre 10 si 15.11.2013.