vineri, 17 iunie 2011

Modificare contract cu VODAFONE


Astazi, 17.06.2011, s-a semnat actul aditional la contractul VODAFONE, cu urmatoarele prevederi:
 1. Se suspenda 50 de numere de telefon din totalul de 250 (din cele nedistribuite).
 2. In contractul de grup se introduc si cele 6 numere de telefon si servicii de Internet anterior contractate de catre SCMD cu Vodafone.
 3. Intre cele 206 numere ramase (in cadrul retelei), convorbirile sunt gratuite.
 4. Dispunem de 20 000 de minute gratuite in reteaua nationala (circa 100 minute/telefon). Dupa depasirea plafonului alocat, detinatorul poate primi dar nu mai poate transmite apeluri pana la inceputul noii luni de facturare.
 5. Dispunem de 20 000 de SMS-uri gratuite, reportabile pe luna urmatoare, care se pot transmite de pe telefon (circa 100 SMS-uri/telefon).  Filialele care nu au ridicat inca telefoanele de serviciu sunt rugate sa ia legatura cu contabilul sef al SCMD.
  Va rugam sa folositi cu precadere (in cadrul Birourilor Operative, intre filiale si cu conducerea SCMD) aceste telefoane. In acest scop, telefoanele sa fie  repartizate la acele persoane din cadrul Birourilor Operative, care pot sa raspunda la apelurile membrilor de sindicat. Daca SCMD plateste aceste telefoane, este pacat sa le tinem inchise!...
  Pentru identificarea rapida, numerele de telefon din retea sunt evidentiate cu culoarea rosie in casetele cu date de contact de pe site-urile de Internet ale filialelor. Pentru actualizarea si completarea lor, Birourile Operative vor solicita interventia Secretariatului Tehnic al SCMD.
  Va mai informam ca s-a negociat un pachet promotional cuprinzand facilitati oferite de VODAFONE membrilor de sindicat care se vor legitima la centrele VODAFONE cu legitimatia SCMD, atestand plata cotizatiei la zi (deci calitatea de membru). Ofertele si metodologia incheierii contractelor individuale in vederea obtinerii facilitatilor vor fi publicate pana la data de 14 iulie a.c., data la care noul contract intra in vigoare.
Honor et patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU