luni, 14 octombrie 2013

Membrii SCMD sunt invitati sa-si clarifice situatia, in evidenta filialei din care fac parte, cat si in evidenta centrala

Doamnelor si domnilor colegi,

In perspectiva organizarii actiunilor juridice ale SCMD pe linia recuperarii sumelor abuziv retinute din pensie, in perioada ian. 2012 - sept. 2013, precum si a actiunilor organizatorice de pregatire a Consiliului National al Reprezentantilor (CNR), programat sa se desfasoare in perioada 28.11 - 01.12.2013, la Alba Iulia, este necesar sa va clarificati/actualizati statutul dvs. de membri ai SCMD.

Va rugam asadar sa verificati situatia dvs. in cele doua tabele postate pe pagina de Internet a fiecarei filiale, conform imaginii de mai jos. 
Acolo unde inregistrarile nu concorda cu evidentele dvs. va rugam sa contactati BO al filialei din care faceti parte sau/si responsabilul cu evidenta din Secretariatul General, mentionat pe manseta din drepta paginii de Internet a filialei dvs., conform imaginii:

 Precizam ca, in conformitate cu prevederile statutare, filiala din care faceti parte nu va putea fi reprezentata la CNR, urmand a fi dizolvata, in situatia in care nu mai intruneste un numar minim de 15 membri avand cotizatia platita la zi.

Va informez, de asemenea, ca incepand cu 15.10.2013, Departamentul Juridic al SCMD va difuza un model de contestatie si pasii de urmat pentru recuperarea sumelor abuziv retinute din pensii in perioada mentionata mai sus.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Nota 1: 
Incepand cu 16.10.2013, se va publica pe pagina de internet a Secretariatului General si lista cu membrii SCMD neidentificati pe filiale, ca urmare a necompletarii de catre acestia a datelor de identificare pe ordinele de plata (CNP si/sau denumirea filialei). 
Totodata ne cerem scuze pentru eventualele omisiuni si greseli, incredintandu-va ca, pe baza sesizarilor dvs., tabelele  vor fi rapid actualizate.

Nota 2: 
Va prezentam tabelul cu membrii SCMD care nu au putut fi identificati in baza de date a SCMD (clic aici). Cei care se regasesc pe aceasta lista sunt rugati sa comunice pe adresele de e-mail:
  • sindicatulmilitarilor@gmail.com
  • scmdfinanciar@yahoo.com
urmatoarele date:
  1. Numele si prenumele
  2. Data depunerii cotizatiei
  3. Suma depusa
  4. CNP
  5. Filiala din care face parte. 
Nota 3:  
Tabelele cu restantierii reflecta situatia existenta la 31.08.2013. Membrii SCMD care au platit sau platesc cotizatia dupa aceasta data,  vor fi luati in calcul si inserati in tabele, dupa reactualizarea acestora, la 30.10.2013, inclusiv pentru dreptul de reprezentare a presedintelui de filiala la CNR. Actualizarea efectiva a bazei de date, pentru termenul mentionat, se va executa de catre Secretariatul General, intre 10 si 15.11.2013.