vineri, 5 iunie 2015

In atentia tuturor utilizatorilor de telefonie si Internet din reteaua SCMD   Urmare a Deciziei CD adoptate in sedinta din 04.06.2015, al carei continut vi-l redam mai jos:

  1. "Actualul contract de furnizare servicii de telefonie si internet, incheiat cu S.C. TELEKOM S.A. si care expira la 14.06.2015, se sisteaza cu aceasta data.
  2. Secretarul General va negocia un nou contract, in functie de incasarile rezultate din plata cotizatiilor.
  3. Pana la contractarea unui nou abonament centralizat de telefonie, fiiecare structura centrala a SCMD si fiecare filiala isi va gestiona, incepand cu 14.06.2015, propriile necesitati de comunicare, incadrandu-se in bugetul propriu.
  4. Pana la data de 10.06.2015, actualii posesori de telefoane din reteaua SCMD vor solicita in scris, la Secretariatul General, pastrarea actualelor numere
  5. Actualii posesori de numere (SIM-uri) din reteaua SCMD isi vor putea pastra si gestiona singuri aceste numere, in conditiile stabilite de furnizor si care vor fi comunicate prin intermediul Secretariatului General al SCMD",

rugam pe toti utilizatorii de numere de telefon din reteaua SCMD sa comunice pe orice cale, la Secretariatul General al SCMD, intentia de a pastra actualul numar de telefon, pana luni, 08.06.2015, ora 12.00, cand va incepe negocierea cu reprezentantul SC TELEKOM SA privind conditiile de transfer catre utilizatorii individuali.

Cu stima,
SEF SECRETARIAT GENERAL,
Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG