miercuri, 3 iulie 2013

Nota privind sistemul de telefonie al SCMD


Urmare a Deciziei CD inregistrata cu nr. 576/12.06.2013, va prezint in anexa repartitia telefoanelor, a minutelor si SMS-urilor nationale, pe filiale si alte structuri ale SCMD, cu urmatoarele precizari:
  1. Minutele si SMS-urile din rezerva pentru alocari suplimentare se vor distribui in caz de necesitate (convocare adunari generale, actiuni locale sau centrale, etc) prin intermediul vicepresedintilor CD coordonatori de filiale sau pe domenii de activitate.
  2. Filialele care, ulterior, se vor incadra in alte conditii de distribuire a resurselor de telefonie, vor primi un numar corespunzator de aparate telefonice si SIM-uri, conform pct. 2, lit. a-c din Decizia CD.
  3. Propunerile membrilor de sindicat care vizeaza folosirea mai eficienta a resurselor de telefonie vor fi inaintate prin vicepresedintii CD coordonatori de filiale.
  4. Anexa va fi actualizata ori de cate ori va fi necesar de catre Secretariatul General iar modificarile vor fi aduse imediat la cunostinta tuturor filialelor.
 PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Va prezentam  OFERTA COSMOTE pentru membrii SCMD sau filialele care doresc sa contracteze abonamente  de telefonie suplimentare.

 Va prezentam OFERTA COSMOTE pentru filialele SCMD care doresc sa contracteze abonamente la Internet Mobil.

Persoanele si filialele interesate sunt rugate sa solicite serviciile vizate la e-mail sindicatulmilitarilor@gmail.com.

 Atentie! Data de facturare este 14 a fiecarei luni.