miercuri, 5 noiembrie 2014

Apel de pe patul de suferinta

Va salut cu respect!
Ma adresez dvs. stimati colegi, de pe patul de suferinta,  fiind recent operat de hernie de disc. De ce o fac, in loc sa ma ocup in liniste de recuperarea mea? O fac pentru ca actualitatea politica, previzibila dupa  turul 1 al prezidentialelor, imi creeaza un disconfort mai mare decat durerea mea fizica. 
Stiti cat de vehement am fost la adresa lui Ponta, incat am ramas in arhiva SCMD ca omul cu lanturile si, in aceasta nota, la turul 1 l-am taxat pe Ponta.
Vazand insa cat de mult se complica lucrurile prin implicarea celor din diaspora, respectuos va propun o reconsiderare pe urmatoarele argumente: 
  • Cine ne-a taiat pensiile? Basescu si cu Boc; 
  • De bine de rau Ponta ne-a amnistiat si ne-a dat Legea 241. Daca vin din nou basistii ei vor dori sa recupereze banii pe care ii baga acum diasporei si iara criza, si iara austeritate! Si atunci de unde sa luam?! 
  • Militarii au Legea 119, lege organica, si atunci Legea 241 lege obisnuita, cade si noi ce sa facem cu deciziile pe Legea 241 pe o jumatate de pagina, fara conditii de fond si forma, sa o luam de la capat cu procesele?
Atunci va rog si inchei, ca nu mai pot sa scriu pe spate, va implor, cu catel cu purcel, sa mergem la vot si sa votam Ponta,  ca din 2 rele trebuie sa alegem raul cel mai mic! 
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Col. (r) Dita Puiu